Onze diensten

Vloerenserviceonline.nl

Vloerenserviceonline.nl biedt u als klant een aantal diensten aan, zoals alleen de echte vakman dat kan doen.

Wij komen bij de klant thuis

W ij komen bij de klant thuis en kunnen ter plaatse de situatie opnemen. Wij kunnen een scherpe prijsopgave doen, waarbij een kostenopgave kan worden gedaan voor de ondervloer (indien nodig het eventueel toepassen van lijm), de nieuwe vloer inclusief de afwerking er van (zoals afdekstrips).

Wij beantwoorden vragen en adviseren de klant.

E r zijn vele soorten nieuwe vloeren te koop. Wij van Vloerenserviceonline.nl zijn heel goed op de hoogte van de vele, verschillende eigenschappen en voordelen van deze nieuwe vloeren en hebben een lange praktijkervaring hiermee. Wij kunnen de klant daarom uitstekend informeren en adviseren bij de keuze van een nieuwe vloer in huis.


Wij meten de nieuwe vloer vakkundig en gratis op

D at geeft, zeker bij meerdere ruimtes, een wel zo rustig gevoel. Zo houden wij bij tapijt rekening met de vleug of bij vinyl met het patroon. Bij het opmeten wordt er altijd iets meer gemeten (de overmaat) dit in verband met het op maat snijden bij vinyl of het aanspannen zoals bij tapijt.

Wij maken de ondervloer geschikt voor uw nieuwe vloer.

E lke nieuwe vloer heeft een geschikte en juiste ondervloer nodig voor jaren lang woongenot. Vaak moet de oude ondervloer voorbereid worden, bijvoorbeeld uitgevlakt of ge√ęgaliseerd worden, voordat de nieuwe vloer bij de klant thuis kan worden geplaatst. Met de juiste ondervloer 'slipt' de nieuwe vloer niet en blijft de slijtage door beweging minimaal.


Wij adviseren over het onderhoud van de nieuwe vloer

A ls de nieuwe vloer en ondervloer gelegd is wil je daarvan natuurlijk zolang mogelijk woonplezier hebben. In het onderhoud kan Vloerenserviceonline.nl de klant uitstekend adviseren. Het onderhoud verschilt per type nieuwe vloer. Met het juiste onderhoud heeft de klant dan ook jarenlang woonplezier van zijn of haar mooie nieuwe vloer in huis.

Wij plaatsen de nieuwe vloer bij de klant thuis

W Een nieuwe vloer leggen doe je niet zomaar, daar is vakmanschap en ervaring voor nodig. Wij bezitten dat vakmanschap en hebben lange praktijkervaring om de nieuwe vloer vakkundig te plaatsen bij de klant thuis. Zo heeft de klant nog lang plezier en wooncomfort van de nieuwe vloer.

Totaalpakket aan diensten, uw vloer professioneel verzorgd van
A tot Z!

Aanbiedingen