HET ADRES VOOR EEN NIEUWE VLOER

Wij hebben alles voor een mooie nieuwe vloer.

Vloerenserviceonline.nl

Want een nieuwe vloer maakt van een huis een echt thuis en wij helpen U daar bij. Of men nu kiest voor vinyl, laminaat, tapijt, marmoleum of een pvc vloer.

Ook een nieuwe vloer gecombineerd met carpetten en zelfs traplopers. Het is allemaal mogelijk bij Vloerenserviceonline.nl.

W ij leveren alle kwaliteitsmerken rechtstreeks van de groothandel aan onze klanten. Wij leveren onze produkten en diensten aan particulieren en bedrijven. Wij bezorgen en leggen de vloer van uw keuze bij u thuis! De ruimte wordt vooraf door ons gratis en vakkundig opgemeten en wij kunnen daarbij een scherpe prijsopgave doen. Wij leggen de gekozen vloer op maat bij de klant thuis.

De ene vloer is de andere niet, er zijn veel verschillen. Elke vloer heeft een eigen ondervloer nodig, om de klant jarenlang ongestoord woonplezier te bezorgen. Met de juiste ondervloer ziet de nieuwe vloer er strak en perfect uit.


Wij adviseren onze klanten over elk type vloer. Want een nieuwe vloer neem je niet zomaar. Wij van Vloerenserviceonline.nl hebben een lange praktijkervaring hiermee. Ook over de ondervloer, de basis voor elke nieuwe vloer, valt veel te vertellen.

Over de voordelen van de verschillende soorten vloeren bestaat veel informatie. Bijvoorbeeld over het onderhoud, de dessins, de kleuren en de eigenschappen. Een nieuwe vloer ziet er gewoon geweldig uit en draagt bij tot het woonplezier in huis.

 
Aanbiedingen